13 juli 2020
Geplaatst door team Bajes Kwartier

De Bajes Beach Club: niet zomaar een nieuw pop-up terras, maar een initiatief met een missie. Het personeel bestaat voornamelijk uit mensen met een vluchtachtergrond. Dankzij Refugee Company hebben zij een veilige plek richting economische en sociale zelfstandigheid. Om deze missie na de zomer te kunnen doorzetten, heeft Refugee Company jouw support nodig. De crowdfundingcampagne loopt nog een paar dagen… Doneer en trakteer jezelf op een Day at the Beach of Beach Dinner.

Vanwege de coronamaatregelen haalde Refugee Company restaurant A Beautiful Mess grotendeels van binnen naar buiten. Geen regulier terras, maar een complete beach-beleving op de binnenplaats van de voormalige Bijlmerbajes. Ze serveren geuren en smaken uit het Midden-Oosten, luie ligstoelen om in weg te doezelen, animatie voor de kleintjes, een insmeerservice voor de gevoelige huid en op verzoek draaien ze zelfs “Club Tropicana” van Wham

Give your support
Om deze oase te realiseren is flink geïnvesteerd. Via crowdfunding willen ze een deel van de investering terug verdienen zodat ze ook na de zomer mooie projecten kunnen realiseren. Steun hen en beloon jezelf of iemand anders met een geheel verzorgde ‘Day at the Beach’ of ‘Beach Dinner’ voor 2 personen (€150), 4 personen (€300) of 6 personen (€450), te verzilveren vanaf 17 juli tot eind september. Minder geven mag natuurlijk ook, jij bepaalt hoeveel. Doneren kan al vanaf €15.

Naar de crowdfundingpagina.

Lees hier het verhaal van Fleur Bakker, initiatiefnemer van Refugee Company.

Image not found

 

 Delen: