16 maart 2021
Geplaatst door team Bajes Kwartier

Hely Hub Bajeskwartier: altijd geschikt deelvervoer bij de hand

De mobiliteitshub van Hely in Bajeskwartier is geopend en er zijn al flink wat ritten gemaakt. Met behulp van de Hely app en een persoonlijk reisadvies kies je hier voor passend deelvervoer. Lange rit voor de boeg? Dan is een elektrische auto ideaal. Ga je de stad in, dan komt een e-bike beter van pas. Daarbij houdt de app natuurlijk rekening met de actuele verkeersdrukte.

Het aanbod van de hub past zich constant aan de vraag aan. Zo zijn bewoners straks niet meer afhankelijk van een eigen auto. Dit heeft een positief effect op de leefomgeving: die wordt en schoner en veiliger. Voor bewoners die echt niet zonder auto kunnen komen er parkeerplekken onder de gebouwen. Daar is ook een fietsparkeerplek voor elke bewoner.

Anders dan de meeste deelvervoeraanbieders richt Hely zich niet op één specifiek vervoermiddel, maar wil het de gebruiker gemakkelijk maken door alle soorten deelvervoer aan te bieden via één app. Zoals e-bikes, deelauto's en elektrische bakfietsen. Duurzaam deelvervoer wordt op die manier net zo gemakkelijk en toegankelijk als een eigen fiets of auto.

Ook gebruik maken van Hely? Meld je kosteloos aan via de website of download de app in de app store.
Als gebruiker van Hely kun je ook terecht bij een van de andere Hely Hubs in het land.

www.hely.nl 

Hely Hub Bajeskwartier
Lindenhoevestraat 4, Amsterdam


 Delen: