23 januari 2019
Geplaatst door Bajes Kwartier

De Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) heeft zestien gezondheidscentra verspreid door Amsterdam. Elk gezondheidscentrum heeft één voordeur waarachter mensen alles kunnen vinden wat ze aan (eerstelijns) zorg nodig hebben, in elke levensfase en op elk gebied. Onze huisartsen werken nauw samen met de andere professionele zorgverleners in het gezondheidscentrum, zoals de fysiotherapeut, jeugdverpleegkundige, apotheker en diëtist. Om chronisch zieken, mensen met psychische klachten, ouderen en de jeugd zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken er gespecialiseerde praktijkondersteuners (POH’s) in ons centrum. De POH’s bieden zorg op maat aan deze patiënten met optimaal afgestemde zorgprogramma’s. Onze patiënten kunnen dan ook rekenen op persoonlijke zorg van hoge kwaliteit.

De Stichting Amsterdamse Gezondheidscentra (SAG) vindt dat iedereen in zijn eigen omgeving een beroep moet kunnen doen op goede gezondheidzorg in de volle breedte. Daarom is de SAG voornemens haar zeventiende gezondheidscentrum in Bajes Kwartier te openen. In het nieuwe, moderne gezondheidscentrum zullen we de bewoners van het Bajes Kwartier een breed en innovatief palet aan (huisartsen)zorg bieden, goed afgestemd op de wijkbewoners.

Wij geloven in gezondheidszorg met een menselijk gezicht. Wij kennen onze patiënten, en zij kennen ons – dat vinden wij belangrijk. Om de nieuwe bewoners alvast te leren kennen én hen kennis met ons te laten maken, gaan we ons al vestigen in het Bajes Kwartier nog voordat het nieuwe gezondheidscentrum in 2022 (?) wordt opgeleverd. Vanaf medio 2018 levert de SAG huisartsenzorg aan de bewoners van Bajes Kwartier vanuit onze tijdelijke vestiging.Delen: