24 januari 2019
Geplaatst door Bajes Kwartier

“Creatief, Streetwise en Betrokken.” Onder dat motto worden binnen Eefje Voogd makelaardij naast de reguliere makelaarswerkzaamheden, zoals aan- en verkoop, verhuur en taxaties ook veel consultancywerkzaamheden verricht. Van advisering bij de voorbereiding van woningbouwprojecten tot de positionering en branding en uiteindelijke verkoop of verhuur van projecten.

Door de jaren heen is Eefje Voogd betrokken geweest bij meer dan 140 projecten in diverse wijken in de stad. Ook daar waar het wonen nog op de kaart gezet moest worden. Onder deze projecten bevinden zich locaties waar we nu niet meer om heen kunnen, zoals bijvoorbeeld in het Oostelijk Havengebied, IJburg, Oosterdokseiland, Zuidas, Houthaven en recent in Noord.

Binnen het Bajeskwartier heeft Eefje Voogd vanaf de tenderfase zeer intensief contact met het ontwikkelteam. Wij denken mee over het woonprogramma en geven gericht advies over onder andere de positionering, branding, prijsniveaus en de doelgroepen. Van de lay out van appartementen en balkons tot en met routing en afwerking en algemene ruimten.

Wij zitten bovenop de trends van het wonen. We spreken de woonconsument elke dag en denken dus mee vanuit de visie van de doelgroep. Hoe willen mensen hier wonen?  Wat willen zij nu echt? Hoe is hun mobiliteitswens? Onze passie en creativiteit wordt gecombineerd met inspiratie vanuit internationale leefpatronen. Altijd met de focus op kwaliteit.

Leven in de stad gaat allang niet meer over wonen alleen, het gaat om veel meer dingen. Werken, wonen, ontmoeten. Groen en duurzaamheid. Bajeskwartier wordt een uniek gebied waar al deze ingrediënten samenkomen.Delen: