shareFacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij helpen?

Hoeveel woningen komen er?

Circa 1300

Wanneer komen de eerste woningen in verkoop?

Medio 2020

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een koopwoning in Bajes Kwartier?

U kunt zich inschrijven op onze website, wij houden u dan op de hoogte van de voortgang en u ontvangt dan bericht als er met een gebouw in verkoop/verhuur wordt gegaan.

Wat is het prijsniveau?

In Bajeskwartier komen woningen in diverse prijsklassen: sociale huur, middeldure huur, vrije sector huur en koopwoningen van circa 300.000 tot 3.000.000 wij zullen u hier later nader over informeren.

Hoe groot zijn de koopwoningen?

Ook in afmeting zal het woningaanbod in Bajes Kwartier zeer divers zijn en zal uitéénlopen van circa 30 tot 300 m2.

Hebben alle woningen een eigen parkeerplek?

Nee, niet alle woningen hebben een eigen parkeerplek. Wel zullen er koopparkeerplaatsen, huurparkeerplaatsen en we onderzoeken een slim mobiliteitsconcept met deelauto’s, deelfietsen, en scooters komen.

En een eigen tuin?

Er zullen ook woningen komen met een privé tuin, maar daarnaast komen er diverse openbare parken en tuinen variërend van een speeltuin, moestuin tot watertuin.

Komen er ook woningen met bedrijfs/ werkruimte aan huis?

Naast wonen zullen er ook ruimtes komen voor werk en horeca. Het is nog niet bekend of er woningen met werkruimte aan huis komen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een sociale huurwoning in Bajes Kwartier?

De inschrijving en toewijzing zal via woningnet verlopen, ook daar zal u op een later tijdstip over geïnformeerd worden. De Alliantie is de woningcorporatie die eigenaar is van de sociale huurwoningen

Hoe kom ik in aanmerking voor een markthuurwoning in Bajes Kwartier?

Zodra de inschrijving hiervan start zullen wij u informeren over de procedure

Komen er seniorenwoningen?

Ja, het streven is om voor iedereen een plek in Bajes Kwartier te creëren.  Als u zich via de website inschrijft houden wij u op de hoogte. Op een later moment kunt u pas uw specifieke voorkeuren voor een bepaald woningtype opgeven.

Kan ik als ondernemer ruimte kopen/huren in Bajes Kwartier?

In het huidige ontwerp is rekening gehouden met zowel kantoorruimte in de huur als horecaruimte/bedrijfsruimte in de plint van de diverse woongebouwen. Hierbij zijn we nadrukkelijk op zoek naar bedrijven en ondernemers die wat bijdragen aan Bajes Kwartier.

Komen er ook studentenwoningen?

Er komen geen specifieke studentenwoningen met een zogenaamd campuscontract. Wel zullen er kleinere woningen komen die tevens geschikt kunnen zijn voor studenten